• Gratis verzending vanaf €20 in NL | €40 in BE
  • Op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende werkdag in NL in huis
  • Unieke workshops i.s.m. auteurs

Een workshop terugkijken

Belangrijk: Van alle workshops die al live zijn geweest is er altijd één week na de live datum een replay video beschikbaar in je online producten in je account. Je kan een replay een jaar lang terugkijken vanaf datum van aankoop.

Stappenplan inloggen in je account en een replay bekijken van een workshop in je ‘online producten’

Stap 01 Ik heb al een account hoe log ik in?
Hier kan je inloggen in mijn account: https://hetnoorderlicht.com/mijn-account/
Dat doe je met het emailadres waarmee je je bestelling hebt gedaan

Stap 01B Ik ben mijn wachtwoord kwijt hoe log ik in?
Weet je je password niet meer? Geen paniek, op de mijn account pagina kan je het emailadres invullen waarmee je bestelling deed en een nieuw wachtwoord aanvragen. Gebruik deze link daarvoor: https://hetnoorderlicht.com/mijn-account/lost-password/

Stap 03: Waar vind ik de workshops? Naar online producten
Als je bent ingelogd in je account, ga dan links in de pagina naar ‘online producten’ of gebruik deze link:  https://hetnoorderlicht.com/mijn-account/online-producten/

Stap 04: Zoek je workshop in de lijst en ga naar ‘bekijk inhoud’
Ben je in je online producten: zoek dan in de lijst je workshop op. Klik erop en ga dan onderin deze pagina naar ‘Bekijk inhoud ‘ daar is de video beschikbaar is.

Stap 05: PDF’s bekijken bij de workshop
Onder het tabje materialen op de pagina ‘Bekijk inhoud’ vind je de (eventueel) beschikbare PDF’s bij deze workshop. 

Ik kan niet live bij een online workshop zijn, kan ik annuleren?
Als je niet live bij een workshop aanwezig kan zijn, is dat geen geldige reden voor annulering, Je kan de workshop terugkijken in je online omgeving. Lees meer over annuleren in de algemene voorwaarden. https://hetnoorderlicht.com/algemene-voorwaarden/

Hoe lang duurt de replay van online workshop?
Alle online workshops worden opgenomen. Er zijn delen die we niet beschikbaar stellen in de video, zoals het individueel werken in de Zoom break-out rooms. De replays van de workshops duren daarom gemiddeld tussen de 45 minuten en één uur.

Hoe lang blijven de opnames van een online workshop beschikbaar?
Je kan altijd alle replays een jaar lang terugkijken. Dat jaar gaat in na aankoop van je bestelling. 

 

 

 

Winkelwagen0
Er zijn geen producten in je winkelmand.
Doorgaan met winkelen