• Gratis verzending vanaf €20 in NL | €40 in BE
  • Op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende werkdag in NL in huis
  • Unieke workshops i.s.m. auteurs

Privacy

Privacy op het noorderlicht.com 

Deze privacyverklaring wordt gebruikt door Uitgeverij Het Noorderlicht v.o.f. te, Nijmegen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 73191639, op de website https://www.hetnoorderlicht.com/

Jouw informatie is van jou. Bij ieder bezoek aan een website, laat je digitale sporen na. Of je dat wilt of niet. Soms geef je zelf je persoonlijke gegevens door bijvoorbeeld een mailadres in te vullen.

Deze privacyverklaring gaat over hoe jij mag verwachten dat wij van Uitgeverij Het Noorderlicht vof, omgaan met deze informatie op hetnoorderlicht.com. Je mag van ons zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid verwachten in de beveiliging van de website en andere digitale omgevingen en de verwerking van de informatie die je ons bewust gegeven hebt, om bijvoorbeeld een product te kopen of informatie te krijgen. Het uitgangspunt is dat jouw informatie van jou is. Wij willen daar zo min mogelijk van hebben. Dat betekent ook dat wij niet werken met bezoekersprofielen of jouw informatie beschikbaar stellen aan derden.

Gegevens die je zelf geeft
Uitgeverij Het Noorderlicht kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Uitgeverij Het Noorderlicht, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Uitgeverij Het Noorderlicht verstrekt. Uitgeverij Het Noorderlicht kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres

We vragen alleen die gegevens die nodig zijn voor verwerking en verzending van de mails. Over dat alles hieronder in detail meer. Als je een van onze digitale of fysieke producten koopt, dan gebruiken we je gegevens uitsluitend voor de verwerking van je bestelling. Je factuurinformatie blijft bewaard ter verantwoording voor de Belastingdienst. We delen je gegevens uitsluitend met derden wanneer dat nodig is vanwege een wettelijke verplichting (Belastingdienst) of voor de uitvoering van de bedrijfsvoering.

Onderstaand een aantal van deze partijen:

Verwerken bestellingen
Woocommerce
E-active (koppeling CB en Woocommerce)
Learndash (webinars/cursussen)
Mollie.com (betalingen)

Logistiek verwerken bestellingen
Centraal Boekhuis en PostNL krijgen van ons uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer ontvangen om de bestelling naar de door u opgegeven locatie te (laten) bezorgen. Deze logistieke dienstverleners kunnen ook weer andere dienstverleners betrekken bij het verzorgen van het logistieke verzendproces. Al deze bezorgdiensten en logistieke dienstverleners zijn met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens gebonden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Nieuwsbrief en e-mails
Active Campaign

Ontvangen van betalingen
Mollie

Boekhoudprogramma
Snelstart

Analyse website
IP adres en surfgedrag op de website Google Analytics (zie uitleg hieronder)

Wij hebben geen invloed op hoe deze partijen met de informatie omgaan. Met al deze partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten.

Gegevens die wij automatisch ontvangen
Als je het noorderlicht.com bezoekt wordt het IP-adres (het adres van je computer) en de manier waarop je de website bezocht hebt opgeslagen. Dit gaat via Google Analytics. We gebruiken deze informatie om de website op basis van bezoekersgedrag, te verbeteren (lees hieronder specifiek over Google analytics). Iets vergelijkbaars gebeurt wanneer je mails van ons opent: in ActriveCampaign kunnen wij zien of je de mail geopend hebt, of je ergens op geklikt hebt en wat er daarna gebeurd is. Ook deze informatie gebruiken we om ons aanbod te verbeteren. De informatie wordt niet op persoonsniveau gebruikt maar we kijken naar patronen.

Google Analytics
Uitgeverij Het Noorderlicht maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Uitgeverij Het Noorderlicht bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je  computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Uitgeverij Het Noorderlicht te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Uitgeverij Het Noorderlicht heeft hier geen invloed op.

Uitgeverij Het Noorderlicht heeft Google geen toestemming gegeven om via Uitgeverij Het Noorderlicht verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Onze website is gericht op volwassen professionals. We kunnen echter niet uitsluiten dat ook bezoekers van jonger dan 16 jaar, de site bezoeken en gegevens achterlaten. Als je vermoedt dat er zonder toestemming van een van de ouders, informatie verzameld is over een minderjarige, stuur dan een mail naar [email protected] en we verwijderen per direct deze informatie.

Bewaartermijnen en het verwijderen van gegevens
We geloven dat hoe meer en hoe langer je dingen als informatief bewaart, hoe meer energie het kost. Energie die niet beschikbaar is voor het nu. We bewaren niets, ook geen persoonsgegevens, langer dan strikt noodzakelijk.

Concreet: als je klant bent of bent geweest dan bewaren we jouw factuurgegevens volgens de wettelijke verplichting van de Belastingwet 7 jaar. Als je je hebt ingeschreven voor een van onze digitale producten, dan blijft die informatie bewaard tot je je hebt afgemeld.

Je kunt ook altijd een berichtje naar [email protected] sturen met het verzoek je gegevens te verwijderen. Wij zullen binnen maximaal vijftien werkdagen al onze software doorlopen om jouw informatie te verwijderen.

Beveiligingsbeleid
Uitgeverij Het Noorderlicht neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Uitgeverij Het Noorderlicht maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Cookies
We hanteren cookies om de website zo interessant mogelijk maken voor elke bezoeker. Cookies kunnen worden gebruikt door ons als websitehouder of door derde partijen – adverteerders of contentpartners bijvoorbeeld – die communiceren via de website die u bezoekt. Het gebruik van cookies is veilig. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketing acties.

Technische en functionele cookies worden gebruikt om de website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Voor deze cookies en voor cookies van Google Analytics vragen wij geen toestemming.

Deze website gebruikt functionele cookies o.a. voor het opslaan van voorkeuren, zoals locatie, de taal en het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, het uitlezen van uw browserinstellingen om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven. Verder voor het aanbieden van de mogelijkheid om je inloggegevens op te slaan, zodat je automatisch herkend wordt en je gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren, voor het opslaan van de winkelwagen om te ‘onthouden’ welke producten je wilt bestellen.

Hoe verwerken we je gegevens bij reviews
Je kan op onze website een review achter te laten bij een product. Dat levert voor ons en onze klanten belangrijke en waardevolle informatie op. We kunnen jou en andere klanten helpen om een beter geïnformeerde keuze te maken. Voor een review vragen we je bepaalde gegevens door te geven. Je review is openbaar voor iedereen. De juridische grondslag is ons gerechtvaardigd belang. Je grondrechten worden hierbij in ogenschouw genomen en worden niet geschonden.

Onze nieuwsbrieven en je persoonsgegevens
We brengen je graag op de hoogte. We versturen daarom e-mailnieuwsbrieven. In onze e-mailnieuwsbrieven brengen we je op de hoogte van nieuws, nieuwe boeken, acties, interessante content en aankomende events die wij samen met auteurs en of partners organiseren. Voor deze e-mailnieuwsbrieven kan je je afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink. We verwerken je persoonsgegevens in dit geval voor marketing. We houden je op de hoogte van je producten en diensten waarmee we beogen dat je die producten en diensten aanschaft. De juridische grondslag is eerste instantie gerechtvaardigd belang, en later -nadat je jezelf hebt afgemeld voor een nieuwsbrief en jezelf daarna weer aangemeld hebt – toestemming. Je grondrechten worden hierbij in ogenschouw genomen en worden niet geschonden.

Opnames van de webinars en online workshops – jouw zichtbaarheid
De webinars en online workshops worden opgenomen door ons via Zoom. De opnames worden na afloop beschikbaar gemaakt voor deelnemers om ze terug te kunnen kijken, in de online ledenomgeving (langdurig beschikbaar 1 tot 2 jaar). Ze worden niet openbaar gedeeld en de opnames zijn beveiligd met een inlog en individueel wachtwoord.

Als je als deelnemer niet wil dat je herkenbaar bent tijdens een webinar of workshop (en de achteraf beschikbaar gestelde opname van de workshop of webinar) kun je de camera en of microfoon uitschakelen. Dat is de individuele verantwoordelijkheid van de deelnemer. We kunnen achteraf de opname niet ‘blurren’ of bewerken indien je niet zichtbaar of hoorbaar wil zijn.

Tenslotte – vragen?
Heb je vragen, denk je dat er iets niet klopt of zijn er andere dingen die relevant zijn in het kader van deze privacyregeling? Neem dan gelijk contact op: [email protected] Vertel wat er aan de hand is en we zullen binnen vijftien werkdagen reageren.
Je hebt ook altijd de mogelijkheid bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Uitgeverij Het Noorderlicht is als volgt te bereiken:

Postadres:
Bredestraat 198
6543ZZ Nijmegen

Vestigingsadres:
Bredestraat 198
6543ZZ Nijmegen

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 73191639
E-mailadres: [email protected]

 

Nijmegen, februari 2022

 

 

Winkelwagen
Er zijn geen producten in je winkelmand.
Doorgaan met winkelen