• Gratis verzending vanaf €20 in NL | €40 in BE
  • Op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende werkdag in NL in huis
  • Unieke workshops i.s.m. auteurs

Podcast

Toekie van Apeldoorn – Innerlijke rust

Een podcast van Toekie van Apeldoorn over alledaagse onderwerpen bekeken vanuit psychologisch en systemisch perspectief. Soms heb je aan te gaan waar je bij vandaan wilt blijven. In gesprek met Lucinda Douglas.

Hoe ga je om met de dingen in je leven waar je geen invloed op hebt? Wat als jouw huidige situatie niet overeenkomt met je gewenste situatie? En hoe zie je die realiteit dan onder ogen? Vragen waar ik in deze podcast op in ga.

Toekie van Apeldoorn

De missie van Toekie is mensen verbinden met levensgeluk, regie en tevredenheid opdat de liefde volop stroomt. Met twee universitaire titels op zak, ooit ‘begonnen’ bij de KLM, belandde ik in 2008 op een berg in Spanje in verband met een leven- en loopbaantraject. Daar kwam ik in contact met mijn missie en sindsdien houd ik mij volop bezig met het duiden van levensgeluk: als kind van je ouders en als ouder van je kind (of als je die niet hebt met andere dierbaren). Als psycholoog, trainer en familieopsteller inspireer ik mensen individueel en in groepsverband. Ik duid daarbij, veelal onbewuste, systemische dynamieken en thema’s met als gevolg persoonlijke en professionele groei. Ik ben een verbinder pur sang met een gevarieerde achtergrond die mensen in contact brengt met hun kracht en kwetsbaarheid. Mijn werkwijze laat zich kenmerken door een combinatie van authenticiteit en professionaliteit met immer mijn hart, kennis en intuïtie als kompas. 'The sky is the limit' en ik ga nooit met pensioen. Zeven jaar lang runde ik een Kennisinstituut met high end professionals als Ingrid Dykstra, Wibe Veenbaas, Else-Marie van den Eerenbeemt, Marianne Franke, Jirina Prekop en Maggie Kline. Daar waar de initiële focus lag op kinderen is deze verschoven naar eenieder die ooit kind was. Inmiddels werk ik met volwassenen en begeleid ik hen middels mijn transformatie traject 'Shortcut to Happiness' naar meer levensgeluk, regie en tevredenheid. Ook spreek ik graag over het leven en de liefde. Bijvoorbeeld in mijn lezingen: 'De dag dat mijn vader een krokodil werd', 'Over Stief & Lief - 360 graden Wijzer' en 'JUMP - De Kunst van 'JA' zeggen (een soort Ted Talk). Vorig jaar kreeg ik de titel ‘Psycholoog des Vaderlands’ toegeworpen. Die heb ik aangenomen: ik beheers het vak 360 graden rond (dwz van binnen en van buiten) en ontferm mij graag als een (h)moeder over het levensgeluk van Nederland.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten in je winkelmand.
Doorgaan met winkelen