• Gratis verzending vanaf €20 in NL | €40 in BE
  • Op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende werkdag in NL in huis
  • Unieke workshops i.s.m. auteurs

Zoom-link voor de workshop

Waar vind ik de Zoom inlog gegevens voor mijn workshop? 

Je vindt de Zoom-link in je account onder de online producten. Selecteer de betreffende workshop en je vindt de gegevens bij ‘Voordat je begint’. 

Stappenplan inloggen in je account en een zoomlink van een workshop opzoeken

Stap 01 Ik heb al een account hoe log ik in?
Hier kan je inloggen in mijn account: https://hetnoorderlicht.com/mijn-account/
Dat doe je met het emailadres waarmee je je bestelling hebt gedaan

Stap 01B Ik ben mijn wachtwoord kwijt hoe log ik in?
Weet je je password niet meer? Geen paniek, op de mijn account pagina kan je het emailadres invullen waarmee je bestelling deed en een nieuw wachtwoord aanvragen. Gebruik deze link daarvoor: https://hetnoorderlicht.com/mijn-account/lost-password/

Stap 03: Waar vind ik de workshops? Naar online producten
Als je bent ingelogd in je account, ga dan links in de pagina naar ‘online producten’ of gebruik deze link:  https://hetnoorderlicht.com/mijn-account/online-producten/

Stap 04: Zoek je workshop in de lijst en ga naar ‘Voordat je begint’.
Ben je in je online producten: zoek dan in de lijst je workshop op. Klik erop en ga dan onderin deze pagina naar ‘Voordat je begint’.

Een week voor begin van de workshop sturen we je ook nog een e-mail met de Zoom-link. Heb je de mail niet ontvangen, zoek de Zoom link dan op in je account onder online producten, volg het stappenplan op deze pagina.

Kan je niet live bij een online workshop zijn, kan je annuleren?
Als je niet live bij een workshop aanwezig kan zijn, is dat geen geldige reden voor annulering, Je kan de workshop terugkijken in je online omgeving. Lees meer over annuleren in de algemene voorwaarden. https://hetnoorderlicht.com/algemene-voorwaarden/

Hoe lang blijven de opnames van een online workshop beschikbaar?
Je kan altijd alle replays een jaar lang terugkijken. Dat jaar gaat in na aankoop van je bestelling. 

 

 

 

Winkelwagen0
Er zijn geen producten in je winkelmand.
Doorgaan met winkelen